Artiklar

Maria Flygare, ny ordförande för Vänsterpartiet i Skövde!

Maria Flygare valdes till ny ordförande för Vänsterpartiet i Skövde på partiföreningens årsmöte den 27 februari.
Maria tog steget fullt ut och engagerade sig i Vänsterpartiet som medlem 2010 och i valarbetet med stort engagemang. Tidigare har Maria funnits med och stött partiet i Skara och Skövde. Vad som i skrivandes stund är känt är att Maria Flygare är Vänsterpartiet i Skövdes  första kvinnliga ordförande. Välkommen som ordförande Maria och lycka till med ditt uppdrag!

Maria Flygare valdes till ny ordförande för Vänsterpartiet i Skövde på partiföreningens årsmöte den 27 februari.
Maria tog steget fullt ut och engagerade sig i Vänsterpartiet som medlem 2010 och i valarbetet med stort engagemang. Tidigare har Maria funnits med och stött partiet i Skara och Skövde. Vad som i skrivandes stund är känt är att Maria Flygare är Vänsterpartiet i Skövdes  första kvinnliga ordförande. Välkommen som ordförande Maria och lycka till med ditt uppdrag!

Maria beskriver med egna ord sig själv så här:

Är 28 år. Studerar Socialpsykologi på Högskolan i Skövde 
Har varit Vänsterpartist så länge jag haft rösträtt och varit aktiv i partiet sedan våren 2002 (började i Skara) flyttade till Skövde 2006 där jag nu bor med min man. Har varit aktiv i Vänsterpartiet Skövde sedan 2010. Jobbar för jämlikhet och mot orättvisor i samhället. Vill även stå upp för de svaga och hatar fördomar och rasism. Mina ambitioner är att få mer aktiva medlemmar i partiet på både lokal och riksnivå samt att behålla de få gröna lungor Skövde har kvar. På riksnivå vill jag stoppa utförsäljningen av välfärden och återinföra humanare regler i socialtjänstlagen. Jag vill se mer ekologisk mat i offentliga sektorn och gratis kollektivtrafik. Jag vill även slopa Ipred lagen och ändra FRA lagen. På fritiden gillar jag att läsa, resa och lyssna på musik.
Kopiera länk