artikel

1 Maj Firande med Vänsterpartiet Skövde

Hej gott folk!

Vi har haft lite problem med hemsidan här, men nu är den äntligen uppe igen.
Därför vill vi passa på att bjuda in er till ett pysselmöte inför första maj Söndagen den 27/4 kl 14:30 i vår lokal på Lögegatan 2 (röda tegelhuset bakom SLA-huset) då vi bland annat ska göra nya demonstrationsskyltar samt planera vem som ska göra vad inför 1 Maj. Kan ni inte närvara då hoppas vi verkligen att ni kan vara med och fira:

logoknapp

1 Maj med Vänsterpartiet Skövde 2014.

Vi samlas kl 13:00 vid Helenaskolan där avmarsch mot Helensparken är kl 13:15 (så se till att vara där i tid).

Vi marscherar därefter upp till Helensparken där firandet kommer hållas med talare såsom Eva Olofsson, riksdagsledarmot, Evalena Öman, förstanamnet på Vänsterpartiet Skaraborgs riksdagslista, Kristina Hedenberg, förstanamnet på Vänsterpartiet Skövdes kommunlista samt Rickard Ornblad från Ung Vänster. Vi bjuder på fika och avslutar det hela med att traditionsenligt sjunga Internationalen.

Har du frågor ring: 076-0097979

Kopiera länk