Aktiviteter

Torgmöte med Jonas Sjöstedt

Jonas Sjöstedt höll tal. Han sa bland annat:

”Det är bara ett par veckor kvar så ska vi bestämma tillsammans vilken sorts land Sverige ska vara. För det är det som det här valet handlar om. Och vi vet, vi i Vänsterpartiet, vi vet vilket land vi vill att Sverige ska bli och vilket land vi vill att Sverige ska vara.

Vi vill att vi ska vara ett jämlikt samhälle där klyftorna mellan människor inte växer utan där det faktiskt är så att barn oavsett i vilken stadsdel de bor, oavsett i vilket hem de växer upp har samma möjligheter, har samma chanser. Vi vill inte ha ett samhälle där ens hälsa eller livslängd beror på att man har mindre pengar, en usel pension, eller ett arbete som sliter ner en.”

Jonas Sjöstedt talar.

Uppskattningsvis 200 personer lyssnade och applåderade.

Åhörare och Jonas. Åhörare.

Kristian von Svensson och Browsing Collection uppträdde.

Kristian von Svensson. Browsing Collection.

Dessutom fanns fika, valplattformar, valsedlar och en del annat material.

Samtal vid fikabordet.

En video med Jonas tal och uppträdandena finns här: Jonas Sjöstedt i Skövde.

En kort video om Jonas besök av Alicia Ankarström finns här: Jonas Sjöstedt Hertig Johans Torg.

Mats Kristiansson.

Kopiera länk