Uncategorized

Håll ihop! Solidariteten är temat på 1 maj!

1:a Maj i Skövde med Vänsterpartiet!

Vänsterpartiet har även i år ett eget 1:a Maj-tåg och demonstration i Skövde i år.
Temat för 1:a maj är Håll ihop!
Det är nu under den högerledda alliansregeringen som solidarieten prövas.
Nu måste vi hålla ihop och visa vår solidaritet med alla grupper av människor som trycks ner och trycks tillbaka av egoismen och högerkrafternas girighet.  Personer som är arbetslösa och fått sänkt a-kassa.  Sjukskrivna som tvingas att söka jobb trots att de är sjuka.  Unga som saknar bostad för att det inte byggs några hyresrätter. Vi orkar inte med fyra år till med Alliansen och moderaterna. Vi måste visa att vi bryr oss och vill visa vår solidarietet. Håll ihop! Vi ses på 1:a Maj!

Samling Kulturhustorget kl 13.00
Avmarsch kl 13.15
Möte i Helénsparken kl 13.30
Huvudtalare är Egon Frid.
Tal av Ung Vänster och musik

Kopiera länk