artikel

Fullsatt café med Lasse Ohly!

Vänsterpartiets ordförande Lasse Ohly besökte Skövde och Skaraborg den 19 november och deltog bland annat i en debatt hos Värnpliltskongressen när den hölls i Billingehus och gästade KomVux i Skövde.
Kvällen ägnades av ett öppet vänstermöte hos Cafe Princess under temat Kom och fika med Lasse. Detta blev en succé och ca 50-talet gäster kom och lyssande när Lasse pratade och fick dessutom möjlighet att direkt ställa Lasse till svars om vänsterpartiets politik.
Vänsterpartiet i Skövde subventionerade fikat denna kväll med 50 % och detta kom alla gäster till godo mellan 17.00 och 19.00 denna kväll.

Lasse fyllde Café Princess under kvällen den 19 november när Vänsterpartiet i Skövde hade besök av vänsterpartiets ledare.
Lasse höll en inledning om vänsterpartiets viktigaste politiska teman och fick svara för partiets ställningstagande inom flera olika viktiga punkter.
Ett flertal skolelever kom och träffade honom och ställde mot väggen.
Lasse Ohlys besök i Skövde och Skaraborg denna dag visar att det finns ett stort intresse för vänsterpartiets politik och partiledare Lasse Ohly.
Mötet visade det viktiga att möta folk där folk möts som till exempel i ett Café som Café Princess i Skövde som dessutom visade stor gästfrihet mot oss denna kväll.

Kopiera länk